Ilmoitukset
Naantalin Työväenyhdistyksen  kokous pidetään  valtuuston maanantaisia kokouksia edeltävänä sunnuntaina klo 18.00   Naantalin Työväentalolla (Kaivokatu 20)   
 Seuraava kokous 9.9.2012
 
Kaupunginvaltuuston seuraava 2012 kokouspäivä on 10.9.2012 

Yhteinen Naantali -tiedote

KirjoituksiaKatso Saaristo-Naantalin kunnallisvaaliehdokkaat

Ilkka Kantola - Klikkaa ja Osallistu!

Naantalin ty�v�enyhdistys 110 vuotta

Etusivu

 

 

Raimo Leino:Kyllä lukeminen avartaa.

Tapani mukaan ennen koneen sulkemista poikkean jokseenkin aina demarien sivuilla ja luen sieltä päivän sanan. Tänään olikin luettavaa, kun vaalitulos puhutti. Pui sitä asiaa sitten kuinka tahansa, niin lopputulos pysyy yhtä synkkänä.


Tekstissä viitattiin Pekan sivuilta kokonaan luettavaan kirjoitukseen, johon mielenkiinnolla tutustuin.

Pakko on ihmetellä, kuinka Pekalla voi olla noin suppea maailman katsomus. Ei missään ole hyvää, vai eikö hän koskaan kirjoita niistä.

Toki on myönnettävä että hän on monessa asiassa oikeassakin, mutta esilletuonti on omaperäistä.


Työväentalon kokoustila ei tosin ole kaikkein viihtyisin, mutta kuitenkin tiivistunnelmainen, sen koon puolesta. Muutama vuosi takaperin kaivattiin nuoria naisia joukkoon ja nyt heitä siellä on. Kun kiipeää ylös portaat ja tupsahtaa ovesta sisään on ihailevia nuoria naisia vastassa, ei ihmetteleviä ilmeitä. Ehkä siinä on näkemyseromme.


Demareiden piikkiin laitetaan yleensä kaikki mikä jossain vaiheessa saa pientäkin negatiivista keskustelua aikaiseksi ja se johtuu siitä, että virkamiehet ei selittele ja porvareilta ei kysytä, mutta demari koettaa selittää, niin kuin nyt torin korjauksessakin on käynyt. Positiivisissa asioissa kuitenkin asian alullepanijoita löytyy niin virkamiehistä kuin porvaripuolueista. 

Esillä ollut kuva kertoo kuitenkin samasta alueesta paljon. Pikkukaupungin tulviva puisto, sitäkö kaivataan?


Alkujaan koko torin korjauksen tiedottaminen oli huono. Kerrottiin vain pinnan painaumista ja niitten korjaamisen maksavan miljoonia. Pinnan alla oleva tekniikkakin oli painunut ja kiireellisesti korjattava, ei pala kerrallaan, vaan kokonaan. Samalla tuli torin pintakin kuntoon. Toivottavasti siinä pystytään nyt pitämään markkinatkin, jotka ennen pidettiin kadulla.


Tori ei ole demarien, vaan naantalilaisten.

Jotain hyvääkin. Pekka tunnustaa olevansa demari, sitä ei kaikki pysty tekemään!

Terveisin ”Raikku”.