Ilmoitukset
Naantalin Työväenyhdistyksen  kokous pidetään  valtuuston maanantaisia kokouksia edeltävänä sunnuntaina klo 18.00   Naantalin Työväentalolla (Kaivokatu 20)   
 Seuraava kokous 9.9.2012
 
Kaupunginvaltuuston seuraava 2012 kokouspäivä on 10.9.2012 

Yhteinen Naantali -tiedote

KirjoituksiaKatso Saaristo-Naantalin kunnallisvaaliehdokkaat

Ilkka Kantola - Klikkaa ja Osallistu!

Naantalin ty�v�enyhdistys 110 vuotta

Etusivu

 

 

Jari Koivunen: Julkisuus ratkaisee

”Toistaiseksi oppositio on tarjonnut vain Otto Wille Kuusisen propagandahallituksen auttavaa kättä” (TS 3.2./Jyrki Katainen). Taisipa tulla Kataiselta melkoinen limbo päästettyä kynästään (vai pieni Tuure Junnilako sieltä nostaa päätään?). Valtaosa demareista kun aikanaan taisivat olla ihan Kuusisen vastapuolella. No, kyllähän Kokoomuksella tällä hetkellä on niin täydellinen media-ilmaherruus, joka saattaa tuottaa heille tämänkaltaisen asenteen, että suustaan saa päästää aivan mitä sammakoita tahansa. Asiallista asiaa tuosta kommentista kun ei hakemallakaan löydy. Jos loppuvuodesta 2009 pitäisi valita vuoden sammakko, asettaisin tämän kommentin jo näin alkuvuodesta sijoittumaan kärkikolmikkoon. Onneksi puheenjohtajamme Urpilainen ei lähtenyt tätä edes kommentoimaan. Kataisella tuntuu nyt olevan sellainen meno päällä, että vauhtisokeus alkaa vaivata, edes pientä nöyryyden hiventä toivoisi hieman tilalle.

 

Uusimpana esimerkkinä myöskin tämä Olli Rehn-keskustelu, jossa Kokoomus ensin sopii Keskustan kanssa että esitetään Rehniä EU:n ulkoministeriksi, tämän jälkeen Häkämies esittääkin Stubbia, Vanhanen saa hepulin, Katainen rauhoittelee ja lopulta koko mediahässäkkä ropisee Kokoomuksen laariin. Toisin sanoen Kokoomus aloitti koko tilanteen ja päättää sen myös haluamallaan tavalla. Eli taas tämä sama tilanne ties monettako kertaa – Kokoomus vie ja Keskusta vikisee perässä. Eli hyvin samankaltaisesti siihen mitä kirjoitit: ”Nyt tilanne on sellainen, että Katainen elvyttää ja jakaa rahaa ja Niinistö moittii vastuuttomuudesta. Aina ropisee samaan laariin.”

Kaiken kaikkiaan omituista politiikkaa, mutta julkisuuskuva kääntyy Kokoomuksen eduksi. Ja Gallup tulokset senkun paranevat…

 

Samankaltainen mediatemppu on tämä Sata-komitean esitys, jota nyt ollaan valjastamassa hallituksen viisaaksi elvytykseksi. Kuitenkin ko. esityksessä luetteloidut esitykset esim. takuueläke (sinänsä  toki oikeansuuntaisia, joskin riittämättömiä) astuisivat voimaan vasta juuri ennen seuraavia eduskuntavaaleja – sattumaltako silloin? Eihän toki, siinä taas Kokoomukselle vaalivalttia.

 

Kokoomus tosiaankin osaa julkisuuspelin; tällaista aikaa elämme, jossa julkisuus ratkaisee – ei se mitä teet, tai jätät tekemättä – vaan miltä tekemisesi näyttävät.

 

t. Koivusen Jari