Ilmoitukset
Naantalin Työväenyhdistyksen  kokous pidetään  valtuuston maanantaisia kokouksia edeltävänä sunnuntaina klo 18.00   Naantalin Työväentalolla (Kaivokatu 20)   
 Seuraava kokous 9.9.2012
 
Kaupunginvaltuuston seuraava 2012 kokouspäivä on 10.9.2012 

Yhteinen Naantali -tiedote

KirjoituksiaKatso Saaristo-Naantalin kunnallisvaaliehdokkaat

Ilkka Kantola - Klikkaa ja Osallistu!

Naantalin ty�v�enyhdistys 110 vuotta

Etusivu

 

 

Sirpa Hagsberg: Elämä pelissä - nytku

 

Aloitimme mieheni ja aikuisten tyttärieni kanssa vuoden 2011 Thaimaan lämmössä. Uutta vuotta odotettiin jälleen iloisena ja uteliaana. Matka kauas oli pitkäaikainen haave ja taloudellisesti merkittävä ponnistus tavalliselle perheelle.

 

Helmi-maaliskuun vaihteessa äitini kertoi, ettei ole terve, on löytynyt ”jotain”.

Äidin kevät oli vielä toiveikas, mutta kesää kohti toivo hiipui. Kuolemasta ei puhuttu, se tuntui liian vaikealta käsittää. Kun kuolema sitten tuli, se tuntui helpotukselta niiden kärsimysten jälkeen. Ikävä on viiltävä, sillä äidin puuttuminen alkaa konkretisoitumaan vasta nyt. Kannan möykkynä sydämessäni sitä, ettemme viettäneet enemmän aikaa yhdessä tai toteuttaneet suunnitelmiamme.

 

Äidin lyhyeksi jääneen taistelun aikana myös koin myös menetyksiä tuttavaperheen äidin kuoltua äkillisesti. Luottamustehtävissäni kohtasin myös äkillisen menetyksen. Joulukuussa siunattiin vielä veljeni anoppi, jota on myös kova ikävä. Menetimme heidät kaikki aivan liian varhain.

 

Olen kohdannut sairautta ja kuolemaa lähes 20-vuotisen sairaanhoitajan urani aikana. Onneksi olen kohdannut myös iloa, toivoa ja onnistumista niin työssä kuin omassa elämässäkin. Esikoiseni opiskelee lääkäriksi, kuopukseni kirjoitti keväällä ylioppilaaksi ja suunnittelee tulevia opintojaan. Mieheni kanssa päätimme tämän vuoden koettelemusten jälkeen siirtyä sitku-elämästä nytku-elämään.

 

Haluan toivottaa onnellista uutta vuotta 2012 teille kaikille. Pitäkää huolta toisistanne, älkää siirtäkö asioita tulevaisuuteen, jos voitte tehdä sen nyt. Uskaltakaa elää!

 

Sirpa Hagsberg

kaupunginvaltuutettu, valtuustoryhmän pj. ja kaupunginhallituksen jäsen

Naantali