Ilmoitukset
Naantalin Työväenyhdistyksen  kokous pidetään  valtuuston maanantaisia kokouksia edeltävänä sunnuntaina klo 18.00   Naantalin Työväentalolla (Kaivokatu 20)   
 Seuraava kokous 9.9.2012
 
Kaupunginvaltuuston seuraava 2012 kokouspäivä on 10.9.2012 

Yhteinen Naantali -tiedote

KirjoituksiaKatso Saaristo-Naantalin kunnallisvaaliehdokkaat

Ilkka Kantola - Klikkaa ja Osallistu!

Naantalin ty�v�enyhdistys 110 vuotta

Etusivu

 

 

Sirpa Hagsberg: Tehkää työnne hyvin ja olkaa aktiivisesti vaikuttamassa työyhteisönne asioihin.

Raision ammattiopiston kevätjuhla 4.6.2010

 

Arvoisa juhlaväki!

Olen Sirpa Hagsberg ja toimin Rasekon yhtymähallituksessa varapuheenjohtajana edustaen Naantalin kaupunkia.

Kun rehtorinne Kauko Manninen pyysi minua tuomaan luottamushenkilöiden puolesta tervehdyksen tähän tilaisuuteen, olin hyvin otettu. Hetken päästä iski hienoinen paniikki: miten minä, joka liikutun kyyneliin asti kuullessani Suvivirren ensisävelet, pystyn puhumaan tämänkaltaisessa tilaisuudessa. No, tässä nyt ollaan, kunniatehtävässä.

Tässä koulutuskuntayhtymässä on helppo olla luottamustehtävissä. Taloudellinen tila on vakaa, sen oppilaitokset ovat vetovoimaisia. Yhteistyö johtavan rehtorin ja kaikkien muiden yksiköiden rehtorien sekä muun henkilökunnan kanssa on luontevaa ja rakentavaa.

Päätöksenteko on ollut yhteisten asioiden hoitoa, eikä niillä ole tehty politiikkaa, vaikka eri puolueista edustusta onkin. Tästä haluan lausua jo tässä vaiheessa omasta puolestani kiitokset koko yhtymähallituksen pöytäkunnalle.

Kouluja on saneerattu ja laajennettu. Oppilashuollon kehittäminen on ollut koko hallituksen yhteinen tahtotila.

Mynämäen käsi- ja taideteollisuusopiston liityttyä Rasekoon, koulutuskuntayhtymän yksiköt kattavat merkittävän ja kilpailukykyisen alueen Lounais-Suomessa saavutettavuudellaan ja koulutustarjonnallaan.

Rasekosta valmistuu tänä keväänä yhteensä 549 opiskelijaa, Raision ammattiopistosta 178. Opistojen opiskelijoista 16 on suorittanut kaksoistutkinnon, Raision ammattiopistosta peräti 9 saa sekä ammatti- että ylioppilastutkinnon.

Suomalaisen yhteiskunnan julkinen ja yksityinen sektori saa teistä, hyvät opintonne päättävät, kipeästi tarvitsemaansa koulutettua työvoimaa. Muistakaa, että te olette nyt ammattilaisia. Tehkää työnne hyvin ja olkaa aktiivisesti vaikuttamassa työyhteisönne asioihin.

Päivittäkää osaamistanne, lähtekää rohkeasti jatkamaan opintojanne, jos siltä tuntuu. Tie on nyt auki ja se on teidän omaa aikaansaannostanne, josta te itse ja lähimmäisenne voitte olla ylpeitä.

Elämä muuttuu melkoisesti, kun toivottavasti teistä mahdollisimman moni siirtyy koulutustanne vastaavaan työhön. Pitäkää itsestänne ja omasta jaksamisestanne huolta.

Te, jotka vielä jatkatte täällä opintojanne ensi syksynä, toivottelen rentouttavaa lomaa. Tämä juhlapäivä on teilläkin edessänne, ennen kuin huomaattekaan.

Sydämelliset onnittelut valmistuville ja kiitos rehtoreille sekä koko henkilökunnalle kaikkien Rasekon luottamushenkilöiden puolesta.

Hyvää ja lämpöistä kesää teille kaikille!