Ilmoitukset
Naantalin Työväenyhdistyksen  kokous pidetään  valtuuston maanantaisia kokouksia edeltävänä sunnuntaina klo 18.00   Naantalin Työväentalolla (Kaivokatu 20)   
 Seuraava kokous 9.9.2012
 
Kaupunginvaltuuston seuraava 2012 kokouspäivä on 10.9.2012 

Yhteinen Naantali -tiedote

KirjoituksiaKatso Saaristo-Naantalin kunnallisvaaliehdokkaat

Ilkka Kantola - Klikkaa ja Osallistu!

Naantalin ty�v�enyhdistys 110 vuotta

Etusivu

 

 

Arja Savolainen:Jokainen keskustelu on tärkeä

Kokouksesta jäi erittäin positiivinen olo. Kaikissa kokouspäivissä oli tekemisen meininki ja yhteenkuuluvaisuuden tunne. Hyvä tunnelma, kuten Mikko aiemmin totesi.

Henkilövalinnat sujuivat mallikkaasti ja juuri niin kuin pitikin mennä. Ns. yleiskeskustelussa käytettiin n. 50 puheenvuoroa.
Mielestäni Ilkka Kantola käytti erittäin hyvän puheenvuoron verokeskustelussa varallisuusveron kohdalla. Olisin toivonut sen viipyvän www. sdp.fi  sivuilla pidempäänkin.

Lisäksi olivat aloitteiden kohdalla käytetyt puheenvuorot, niissä kaikissa tuli esiin se,että jotakin pitää tehdä ja voida tehdä, saadaksemme oikeudenmukaisemman Suomen. Nuoret edustajamme kävivät "puhujapöntössä" ahkerasti, joten tulevaisuus näyttää turvatulta.

Kyyneleet silmiini sai kunniajäsenten palkitseminen. He olivat kiitoksen ansainneet pitkästä työstä sosialidemokratian hyväksi.

Eräs vaikuttava tapahtuma oli iltajuhlassa. Puheenjohtajamme Jutta Urpilainen astui esiintymislavalle ja ehdotti yhteislauluna Eespäin, eespäin tiellä taistojen.  Niin me lauloimme. Puheenjohtajamme omistautuminen laulamiseen antoi meille kaikille esimerkin siitä, miten tälle työlle pitää omistautua; Täysillä ja tunteella.

Olen nöyrän kiitollinen tästä puoluekokouskokemuksesta. Vahvana on tunne siitä kuinka hienoa on olla puolueemme jäsen ja viedä omalta osaltani sen arvojen mukaisia asioita eteenpäin.

Lopuksi haluan siteerata Jutta Urpilaisen linjapuheesta osan, joka meidän kaikkien on hyvä pitää mielessä tulevissa vaaleissa.:

 Jokaisen tuki on meille tärkeä. Jokaisella äänellä on väliä. Jokainen keskustelu voi olla ratkaiseva. Jokaisella rivillä sosiaalisessa mediassa on väliä. Jokaisella ruusulla, jonka jaamme. Jokaisella kahvikupilla, jonka keitämme. Jokaisella soppakauhalla, jonka tarjoamme. Jokaisella kodilla, johon luukutamme esitteen. Talon ylimmässä kerroksessa voi olla kymmenen ihmistä, jotka olisivat voineet haluta mukaan kansanliikkeeseemme.” SDP. Olemme kaikki kansan edustajia! "